Photography

Mijn passie voor fotografie begon bij mijn eigen huisdieren. Wat is er leuker dan hun gekke bekken en dolle fratsen te kunnen vastleggen? Gaandeweg maakte ik mooiere foto's en besloot om me bij te scholen. Hierbij kwam vanzelfsprekend mijn eerste reflexcamera, vele beelden, een camera en enkele lenzen verder heb ik uiteindelijk besloten om van mijn hobby gedeeltelijk mijn beroep te maken.


Ik hou ervan om leuke herinneringen vast te leggen, een foto van een hond of kind hoeft voor mij niet altijd statisch te zijn. Meestal neem ik enkele geposeerde foto's, maar zeker ook enkele spontane foto's. Het pure en ├ęchte van een spontane foto trekt mij aan, zo heb je later nog een beeld van hoe je kind of dier aan het spelen, lachen of gekken-bekken-trekken was, hier komen dikwijls ook nog leuke anekdotes uit voort. 


Ook voor andere fotoshoots zoals: interieur, product-en macro fotografie, beelden van je zelfstandige activiteit, ... kan je bij mij terecht. Twijfel je over hoe het aan te pakken? Laat iets weten, we komen er samen wel uit. 

Nog vragen? Laat gerust van je horen!

Groetjes Els