Cats & Dogs

Cats

Ervaren, liefdevolle kattenoppas

Elk kattenbaasje weet dat katten behoorlijk kieskeurig kunnen zijn over hun omgeving en over de mensen die voor hen zorgen. Veel katten raken gestrest als ze verplaatst moeten worden naar een onbekende plek. 

Als uw kat nu het liefst thuis blijft, voor elke kat is er een passende oplossing. Elke kat is uniek en bijzonder voor ons.

Waarom is een kattenoppas aan huis een betere optie? Het welzijn van je kat staat voorop. Katten zijn erg gehecht aan hun omgeving en zijn heel gevoelig voor de geluiden en geurtjes die daarbij horen. Een kattenpension of kennel kan een behoorlijk stressvolle omgeving zijn voor katten. De drukte en onbekende geluiden en geuren kunnen de kat flink van slag maken. Lekker thuisblijven is de oplossing en bezocht worden door de kattenoppas, u weet altijd zeker dat uw kat de één-op-één aandacht krijgt die hij verdient. 

Uw kat is in veilige handen, we vinden het oprecht leuk om met katten bezig te zijn en helpen u graag. Een win-win situatie!

Het verzorgen van katten is een echte passie voor ons, we vinden het geweldig om te doen! 

Extra diensten 

Is uw kat op leeftijd of heeft hij speciale zorg of medicatie nodig? Geen probleem, we passen ons aan om de juiste behandeling toe te dienen. 

Blijf in contact 

Natuurlijk kunt u uw kat enorm missen als u weg bent. Maar het wordt een stuk makkelijker als u de avonturen van uw kat kunt volgen met dagelijkse foto-updates en berichtjes, zodat u ziet hoe uw kat in de watten wordt gelegd! Een gerust gevoel.


Dogs

Ervaren, liefdevolle hondenoppas

Hondenoppas gezocht voor uw hond? Vermijd drukke hondenpensions en geef uw hond een fijne vakantie in een gezellige huiselijke omgeving. 

Van groot tot klein: voor elke hond is er een plekje!

Huiselijke hondenoppas voor oudere honden 

Net zoals puppy's kunnen ook oudere honden soms continue aandacht en verzorging nodig hebben, zowel overdag als 's nachts. U kunt er gerust op zijn dat ook uw oudere huisdier dezelfde zorg, liefde en het comfort zal krijgen als hij thuis gewend is.

Actieve honden 

Actieve honden kunnen niet te lang alleen worden gelaten:

Ze moeten hun energie kwijt en raken daarom verveeld of gestrest, met ongewenst (sloop)gedrag tot gevolg. Gelukkig krijgt uw actieve hond een hondenoppas waar uw hond volop aandacht, beweging en uitdaging krijgt. 

Huiselijke hondenoppas voor speciale wensen en behoeften.

Heeft uw hond een ziekte, allergie of aandoening waardoor hij speciale aandacht nodig heeft tijdens de reservatie? Bespreek dit dan vooraf, zodat uw hond precies de zorg op maat krijgt die hij nodig heeft.

Angstige of gestreste honden

Is uw hond een beetje verlegen? Kies dan een hondenoppas in huiselijke kring, zo krijgt uw hond voldoende rust en stabiliteit. Ook honden die last hebben van verlatingsangst voelen zich vaak prettiger in een warme huiselijke omgeving dan op een drukke, onbekende plek zoals een hondenpension of kennel. 

Huisbezoeken

Liefdevolle opvang voor uw hond als u bv. moet werken.

Bent u druk met werk en hebt u hulp nodig met de verzorging van uw hond? Bij ons vind u de perfecte oppas die thuis huisbezoeken aanbiedt. 

We begrijpen dat uw hond de beste verzorging verdient. Wij hebben veel ervaring met honden en kunnen thuis hulp aanbieden als u het even te druk hebt voor uw hond. 

Huisdierenoppas, overnachting bij u thuis

Warme en persoonlijke verzorging bij u thuis.

Niet alle honden vinden het fijn om in een drukke hondencrèche of hondenpension te verblijven. Veel honden verblijven liever in een veilige, rustige en huiselijke omgeving. 

Kleinschalige hondenopvang is dan een beter alternatief. 

Wij werken anders dan een traditionele hondenkennel of hondencrèche - u krijgt namelijk zelf de beste oppas voor uw hond, die vervolgens één-op'-één aandacht aan uw hond kan geven.

Heeft uw hond moeite met andere honden?

Boek ons

Honden zijn sociale dieren die graag in gezelschap leven: honden kunnen over het algemeen niet goed alleen zijn. Honden die langere tijd alleen zijn ontwikkelen symptomen van stress en verlatingsangst. 

Gelukkig kunnen wij dit eenvoudig voorkomen door kleinschalige hondenopvang te reserveren via Beestige@Home, zodat uw hond overdag voldoende aandacht, knuffels en beweging krijgt.

Als uw hond dat juist leuk vindt, dan kan hij nieuwe vriendjes maken tijdens de wandeling!

Uw hond is in veilige handen!

Verscheidene dieren

Ervaren, liefdevolle oppas

Als toegewijde oppasser zullen wij uw kat, hond, konijn, vogel, cavia,... liefdevol verzorgen.

Als huisdierenoppas kunnen we natuurlijk desgewenst op verscheidene huisdieren passen, zowel bij u thuis als bij ons thuis! (cavia, konijn, vogel,...) 

Wij zullen uw huisdieren met liefde verzorgen!

Geniet van de dagelijkse updates en foto's van uw huisdier via messenger

Nog meer beestige leute?
https://www.beestig.be/


Laten we afspreken!

Aarzel niet om ons te steunen op Facebook en Instagram door onze publicaties te delen. Wij delen graag (mits uw toelating) de foto's van uw viervoeter!