Adopt me!

Adopt Me!
Non-profit organisatie
 

Jammer genoeg volstaat een flinke dosis dierenliefde niet om een asiel draaiende te houden. Er zijn veel inkomsten nodig om de maand door te komen. Dierenarts, voeding, werknemers, kuisproducten etc... 

Dat alles kost een bom geld!


Wie wil steunen kan dit!


Hartelijk dank voor uw hart voor dieren ze hebben uw steun nodig!


Bent u ├Ęcht klaar voor een huisdier?

Wij vinden het belangrijk dat u goed voorbereid en ingelicht bent voordat u een huisdier aanschaft.

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.


Zeg neen tegen fokkers en handelaars!


Dierenasielen bieden onderdak aan honderden dieren die achtergelaten werden voor diverse redenen zoals het gebrek aan tijd, een verhuis en het gebrek aan plaats eens de puppy volwassen geworden is. We vragen dus nadrukkelijk aan het grote publiek om geen beroep te doen op fokkers en handelaren en goed na te denken over het al dan niet in huis nemen van een dier.

#don't meet the
fokkers!

Liefs, Team Adopt Me!

https://www.adopteereendier.be/


Aarzel niet om ons te steunen op Facebook en Instagram door onze publicaties te delen. Wij delen graag (mits uw toelating) de foto's van uw viervoeter!